Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Noard 41 in Workum 8711 AB

Noard 41

8711 AB Workum
Vraagprijs € 175.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Noard 41 Workum

Aan het Noard in Workum mogen wij nummer 41 te koop aanbieden. Dit prachtige karakteristieke pand in de bouwstijl Jugendstil, is in gebruik geweest als restaurant met bovenwoning.

Voortzetting van dit gebruik behoort tot de mogelijkheden, evenals royaal wonen. Desgewenst biedt het pand ook mogelijkheden voor andere zakelijke activiteiten. Hierbij valt o.a....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 139 m²
Lees meer

Omschrijving

Noard 41 Workum

Aan het Noard in Workum mogen wij nummer 41 te koop aanbieden. Dit prachtige karakteristieke pand in de bouwstijl Jugendstil, is in gebruik geweest als restaurant met bovenwoning.

Voortzetting van dit gebruik behoort tot de mogelijkheden, evenals royaal wonen. Desgewenst biedt het pand ook mogelijkheden voor andere zakelijke activiteiten. Hierbij valt o.a. te denken aan winkel, B&B, kantoor, een galerie of praktijk aan huis.

Laat u informeren naar de diverse mogelijkheden!

Het pand is speels ingericht met aan de achterzijde het restaurant met een deels open keuken en glazen dak. Door dit glazen dak is het restaurant gedeelte licht en ruim. Aan de straatzijde bevindt zich een sfeervolle (voor)kamer, deze ruimte is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zowel het restaurant als de voorkamer hebben een eigen toegang.

Op de verdieping geeft de overloop toegang tot de twee slaapkamers, badkamer met ligbad/douche en wastafel en het separaat toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het platte dak.

Aan de straatzijde bevindt zich een klein terras.

Het pand is goed onderhouden en is gelegen op een perceel van 148 m² eigen grond.
Het vloeroppervlak bedraagt 144 m² en de inhoud is 456 m³.

Bestemming Centrum

* De jugendstil of art nouveau is een kunststroming die tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa populair was, voornamelijk als reactie op het vorm vervagende impressionisme. De jugendstil manifesteerde zich vooral in gebruiksvoorwerpen (glaskunst, boeken, plateel, sieraden, meubels etc.), de architectuur en de schilderkunst. De stroming kende een korte maar hevige bloeitijd, die zich voornamelijk uitbreidde tijdens de belle époque. In West-Europa was de stijl ruim voor 1910 al verleden tijd, in het oosten kon hij wat langer voortbestaan.
Bron: wikipedia

U bent van harte welkom aan Noard 41 in Workum.Workum:
Het Elfstedenstadje Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden: van Jopie Huisman Museum tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. U kunt genieten van de prachtige schilderijen van de oudijzer- en lompenkoopman Jopie Huisman en er is ook een museum waar u kennis maakt met de rijke historie van Workum. Een wandeling door het oude centrum is een attractie op zichzelf; de vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar. Maar ook de natuur rondom het stadje is zeker de moeite waard. U kunt prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken langs de Friese IJsselmeerkust of door de kleine dorpjes en gehuchtjes in de omgeving. De vaarverbinding "De Diepe Dolte", is de vaarverbinding tussen het IJsselmeer en de Friese Meren.
Workum ligt aan de provinciale weg N359 met goede verbindingen met plaatsen als Bolsward, Sneek en Leeuwarden maar ook de Randstad ligt op ongeveer 1 uur rijden.
Het treinstation van Workum is gelegen aan de spoorlijn van Leeuwarden naar Stavoren.


Dit object wordt u via Makelaardij P.J. de Jong aangeboden op de websites makelaardijpjdejong.nl en op funda.nl.
Makelaardij P.J. de Jong staat niet in voor, en/of is betrokken bij informatie die afkomstig is van andere websites.

Bent u benieuwd of u de stap naar deze woning kunt zetten?
Moet u uw oude woning nog verkopen? De makelaars van Makelaardij P.J. de Jong komen graag een keer langs om de actuele waarde in te schatten, zodat u direct weet of u deze stap naar de nieuwe woning kunt zetten. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Makelaardij P.J. de Jong. Wij zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1906 Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 139 m² Perceeloppervlakte 148 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Centrum Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Horeca, Winkelruimte
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
139 m²
Verdiepingen
2
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
139 m²
In units vanaf
1 m²
Verkoop vloeroppervlakte
139 m²
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Horeca
Regio
Friesland
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Horecaruimte
139 m²
Route van naar Noard 41, 8711 AB Workum

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.