Mijn favorieten

Verkoopstyling
Makelaardij P.J. de Jong blijft innovatief en is een samenwerkings-verband aangegaan met Greetz Wonen te Workum. In een tijd als deze, waarin het niet altijd even eenvoudig is om uw woning snel en tegen een goed bedrag te verkopen, kan styling net die ene koper over de streep halen.

Greetz Wonen kan helpen uw woning sneller te verkopen.

Greet Alberts woont met haar man en 3 kinderen in Workum, in het zuidwesten van Friesland. Greet is vele jaren actief op het gebied van kleur, interieur en styling.

In “de Verfwinkel” aan het Noard te Workum geeft Greet verf-, behang- en kleuradvies. Om zich te specialiseren heeft Greet in 2006 de knoop doorgehakt en is ze begonnen met de opleiding binnenhuisarchitectuur. In 2007 is zij geslaagd en gestart met Greetz Wonen, interieur, kleur & styling.

Greet komt bij u thuis als er advies wordt gevraagd over indeling, kleur, accessoires, etc., geeft tips en indien gewenst een compleet advies. Kortom, voor alles wat met de inrichting te maken heeft, staat Greet voor u klaar.

Veel gehoord:
“Men ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Woonbladen en tv overstelpen met de nieuwste trends, stylen en kleuren die ab-so-luut niet mogen ontbreken in een woning…..”

Greet:
“Als interieurontwerper kan en wil ik niet om de trends heen, maar ik neem ze niet als uitgangspunt. Ik kijk eerst naar de mensen die in het huis (gaan) wonen en ik bekijk de mogelijkheden van de ruimtes.”

En dan….

U wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen, er zijn wel kijkers, maar die ene koper blijft uit.

Dan kunt u ervoor kiezen Greetz Wonen in de schakelen. Het is goed om eens met een frisse objectieve blik door de woning te lopen, kijkend door de ogen van die ander en de punten in kaart te brengen die voor de koper storend kunnen zijn.

Tijdens het eerste bezoek wordt de woning bekeken. Er worden aantekeningen gemaakt en verwerkt in een advies plan. Dit plan zal in een tweede gesprek besproken worden. U bepaalt zelf wat u met dit plan gaat doen.

Ook is het mogelijk om uw woning of een deel ervan te laten stylen door Greetz Wonen. De materialen kunnen worden verzorgd door Greetz Wonen.


Tip: Zorg na afloop van de veranderingen in de woning dat er nieuwe foto’s worden gemaakt voor op de website van de makelaar.

Als klant van Greetz Wonen ontvangt u 10 % korting bij aankopen in “de Verfwinkel” aan het Noard 59-61.
Greetz WONEN
Seburch 8 * 8711 EE * Workum * Tel.: 0515-541270 Mob.: 06-22243075 * info@greetzwonen.nl * www.greetzwonen.nl