Mijn favorieten

Woningvideo

In de huidige woningmarkt wordt het steeds belangrijker om een huis dat in de verkoop staat, goed te presenteren. Een video van de woning is daar uitermate geschikt voor. De kijker krijgt op die manier echt een indruk van de indeling en sfeer van het huis. Een unieke manier om uw woning te laten opvallen!

Makelaardij P.J. de Jong maakt gebruik van real live woningvideo’s. Naast de foto-/videopresentatie (slideshows met voice-over), krijgen verkopers nu de mogelijkheid ons nieuwste marketingtool in te zetten om de woning sneller te verkopen.

De woningvideo’s worden gemaakt door een professionele cameraploeg. Deze cameraploeg komt bij de verkoper langs om de woning geheel in beeld te brengen. Bij het maken van de woningvideo wordt per ruimte gekeken hoe deze het best in beeld kan worden gebracht. Indien gewenst kan de woning worden gerestyled (Greetz Wonen) of kunnen kleine aanpassingen worden gedaan door de ervaren cameraploeg.

Voordelen van een woningvideo:
* uw woning komt hoger op de lijst van Funda
* de potentiële koper krijgt een beter beeld van uw woning
* u bereikt een hogere attentiewaarde
* uw woning krijgt karakter

De woningvideo kan worden geplaatst op iedere willekeurige website, daarnaast ontvangt de verkoper de woningvideo ook op dvd.

Makelaardij P.J. de Jong is inventief en grijpt iedere kans aan om uw woning zo goed mogelijk, in deze moeilijke markt, te presenteren. De eerste tien belangstellenden voor een woningvideo kunnen wij een flinke korting aanbieden. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met: 0515-542048.

www.woningimpressie.nl