Mijn favorieten

Verzekeringen 

Workum Verzekeringen verzorgt voor haar particuliere en zakelijke klanten (bijna) alles met betrekking tot verzekeringen, voor zowel schade- als levensverzekeringen.

Onze dienstverlening begint bij het maken van een lijst van mogelijke risico’s die u zou kunnen lopen. Hierbij wordt gekeken welke risico’s u zelf wenst te nemen en welke risico’s afgedekt zouden moeten worden door een verzekering.

Hierna wordt gekeken welke oplossingen het best passend zijn, dit kan in de vorm van pakketverzekeringen waarbij pakketkorting verkregen kan worden, maar ook in de vorm van speciale op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Workum Verzekeringen heeft de mogelijkheid de verzekeringsoplossingen aan te bieden van meerdere maatschappijen. Bij het maken van de keuze voor de best passende oplossing speelt ook onze jarenlange ervaring met de verschillende aanbieders een grote rol.

Als het juiste pakket gevonden is en de verzekeringen tot stand zijn gekomen, zal er een afspraak gemaakt worden na welke periode deze verzekeringen weer tegen het licht gehouden zullen worden. Wij gaan namelijk graag een langdurige samenwerking met u aan.

In het geval van schade zullen wij samen met u de benodigde formulieren invullen om zodoende op een zo kort mogelijke termijn de schade af te kunnen handelen.

Andreas de Jong

Workum Verzekeringen 
Súd 16
8711 CV Workum

T: 0515 - 543 481
F: 0515 - 570 801
E: info@workumverzekeringen.nl
I: www.workumverzekeringen.nl