Mijn favorieten

Administratie

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken. Wij kunnen u van dienst zijn met totaaloplossingen voor uw bedrijf met onze administratieve dienstverlening, onze fiscale dienstverlening en met bedrijfsadvisering.

Wij kunnen de complete administratie voor uw bedrijf verzorgen. Denk hierbij aan het bijhouden van de debiteuren en crediteurenadministratie, het boeken van de kas-, bank- en eventueel giroboek, maar ook het verzorgen van de loonadministratie.

Tussentijds kunnen wij, op verzoek, rapportages leveren, en aan het einde van het jaar worden voor u de jaarstukken opgesteld.

Per kwartaal of per maand wordt de BTW-aangifte verzorgd, is er personeel in dienst dan wordt ook de, periodieke, aangifte loonheffing gedaan.

Per periode kunnen wij de stand van zaken met betrekking tot uw onderneming doornemen en u waar nodig voorzien van advies.

Elk jaar verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van u en eventueel uw partner.

Ook starters, ZZP-ers en particulieren zijn welkom.

Heeft u vragen of wenst u een kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld na kantoortijd) vult u dan ons reactieformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u.