Mijn favorieten

Hypotheken
Workum Verzekeringen is ontstaan uit HJG Verzekeringen Workum, een eerdere samenwerking met HJG Verzekeringen & Financiële diensten te Bolsward. Elk van de letters van de naam HJG staat voor een kantoor dat in de tweede helft van de vorige eeuw is opgericht, één van die kantoren was Makelaardij P.J. de Jong, de vader van de huidige eigenaar van Workum Verzekeringen, Andreas de Jong.

Vandaag de dag wordt er volledig onder eigen naam gewerkt met eigen aanstellingen bij de grote verzekeraars en geldverstrekkers maar ook worden er verzekeringen en hypotheken aangeboden via inkooporganisaties. Zodoende kunt u voor nagenoeg alle verzekeringen en geldverstrekkers bij ons terecht.

Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regiofunctie staat bij Workum Verzekeringen hoog in het vaandel.

Andreas de Jong is Erkend Hypotheekadviseur en is in het bezit van het assurantie B diploma Particulieren & Bedrijven. Deze diploma's worden jaarlijks up-to-date gehouden met het behalen van de zogenaamde PE-punten. Met deze diploma's mag hij zich dan ook een Allround adviseur noemen, u kunt met bijna alle vragen met betrekking tot hypotheken en schade- en levensverzekeringen bij hem terecht.


Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur. Op afspraak bezoeken wij u thuis, óók in de avonduren.

Andreas de Jong

Workum Verzekeringen 
Súd 16
8711 CV Workum

T: 0515 - 543 481
F: 0515 - 570 801
E: info@workumverzekeringen.nl
I: www.workumverzekeringen.nl