Mijn favorieten

HypothekenWorkum Verzekeringen verzorgt voor haar particuliere en zakelijke klanten (bijna) alles met betrekking tot hypotheken en bedrijfsfinancieringen.

Onze deskundigheid wordt onderstreept door een jaarlijkse certificering door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Door onze jarenlange ervaring en de mogelijkheid om voor meerdere geldverstrekkers te kunnen bemiddelen kunnen wij voor u de best passende oplossing vinden.

Het eerste gesprek is kosteloos en u hoeft niet direct u hele boekhouding mee te nemen. Met uw salarisstrook als basis kunnen wij in dit gesprek een analyse rapport opstellen en uw financieringsmogelijkheden inschatten. In een volgend gesprek wordt het analyse rapport verder aangevuld met financiële gegevens zoals uw pensioen en uw eigen wensen, hierop volgt een definitief financieel rapport met hierin een blauwdruk van uw hypotheek.

Met deze blauwdruk als uitgangspunt worden er meerdere berekeningen gemaakt waaruit de meest passende oplossing gekozen kan worden.

Bij Workum Verzekeringen is niet de snelle oplossing het uitgangspunt, maar een goed onderbouwde oplossing waar u ook uw eigen vragen en wensen in kwijt kunt.

Workum Verzekeringen streeft er naar om onafhankelijk advies te geven, zonder dat provisies of beloningen van geldverstrekkers dit verstoren.
Voordat wij over gaan tot het aanvragen van een hypotheekofferte maken wij duidelijke afspraken over de hoogte en de wijze van beloning.


 Andreas de Jong

Workum Verzekeringen 
Súd 16
8711 CV Workum

T: 0515 - 543 481
F: 0515 - 570 801
E: info@workumverzekeringen.nl
I: www.workumverzekeringen.nl