Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Sud 14 in Workum 8711 CV

Sud 14

8711 CV Workum
Vraagprijs € 338.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Sud 14, 8711 CV Workum

Sud 14 in Workum is wegens uitbreiding van het huidige bedrijf beschikbaar. Dit representatieve winkelpand, met monumentale trapgevel, is o.a. voorzien van een fraaie winkelruimte, werkplaats en magazijnruimten. Het pand is gelegen in het centrum van Workum en grenst aan de achterzijde aan een openbaar parkeerterrein. In een omtrek van 50 meter zijn diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 274 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Sud 14, 8711 CV Workum

Sud 14 in Workum is wegens uitbreiding van het huidige bedrijf beschikbaar. Dit representatieve winkelpand, met monumentale trapgevel, is o.a. voorzien van een fraaie winkelruimte, werkplaats en magazijnruimten. Het pand is gelegen in het centrum van Workum en grenst aan de achterzijde aan een openbaar parkeerterrein. In een omtrek van 50 meter zijn diverse winkels en bedrijven gevestigd, waaronder een bouwmarkt en filialen van Action, Blokker en Kruidvat. 

Door de bestemming “Centrum” is het pand multifunctioneel te noemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er valt onder andere te denken aan: een winkel al dan niet met een woonhuis, het vestigen van ambachtelijke of dienstverlenende bedrijven, ateliers, kantoorruimte, et cetera. Ook is het mogelijk om het pand te gebruiken als woonhuis. 

De huidige winkelruimte, werkplaats en de magazijnruimten zijn goed bereikbaar, zowel aan de voorzijde als achterom, via de naastgelegen straat 'Molewyk'. Bij het pand behoort namelijk een eigen oprit en parkeerruimte. Tevens wordt de naast de oprit gelegen garagebox aan de Molewyk mee verkocht. 

Huidige indeling: Winkelruimte met glazen pui, balie en trapopgang naar de verdieping. De frontbreedte is ongeveer 5 meter en naar achter breder uitlopend. De diepte is ongeveer 30 meter. Winkel vloeroppervlak circa 165 m² netto.
Er is een vaste trap aanwezig naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich een kleine overloop, kastruimte en een kantoorruimte van circa 35 m². Aansluitend aan de winkel, een kantine met keukenblokje en toilet, samen groot circa 16 m². 

Vervolgens komt u in de inpandige magazijnruimte met zolder, oppervlakte ongeveer 85 m². Het platte dak gedeelte is volledig geïsoleerd met bitumen van 6 centimeter. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de werkplaats met een nokhoogte van circa 5,50 meter, vloeroppervlak ongeveer 153 m². Toegang tot de bovengenoemde ruimten is er tevens via de automatische rolsegmentdeur welke uitkomt bij de oprit aan de Molewyk.

Er wordt momenteel geen gebruik gemaakt van de aanwezige gasaansluiting; Het geheel wordt verwarmd door middel van een pelletketel. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw vaste lasten! Indien gewenst kan er ook een gasgestookte HR+ CV-ketel CW5 worden geplaatst, ter vervanging van de pelletketel.

Buiten is nog een berging van ongeveer 10 m². Het beton verharde buitenterrein is gelegen aan de achterzijde van het bedrijfspand en is afsluitbaar middels een stalen hekwerk. 

BESTEMMING 

Het vigerende bestemmingsplan is “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. gebouwen ten behoeve van:
   - detailhandel 
   - ambachtelijke bedrijven;
   - dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen;
   - maatschappelijke voorzieningen;
   - het wonen;
et cetera

b. bijgebouwen en overkappingen
et cetera

U kunt bij de gemeente Súdwest Fryslân informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen het bestemmingsplan. 

Meer informatie en bezichtigingen via Makelaardij P.J. de Jong. 

U bent van harte welkom aan Sud 14 in Workum!

Workum:
Het Elfstedenstadje Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden: van Jopie Huisman Museum tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. U kunt genieten van de prachtige schilderijen van de oudijzer- en lompenkoopman Jopie Huisman en er is ook een museum waar u kennis maakt met de rijke historie van Workum. Een wandeling door het oude centrum is een attractie op zichzelf; de vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar. Maar ook de natuur rondom het stadje is zeker de moeite waard. U kunt prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken langs de Friese IJsselmeerkust of door de kleine dorpjes en gehuchtjes in de omgeving. De vaarverbinding "De Diepe Dolte", is de vaarverbinding tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. 
Workum is goed bereikbaar, via zowel de bus als per trein. De provinciale weg 359 (N359) vormt een verbinding tussen de N31 ten zuiden van Leeuwarden via Bolsward met de A6 bij Lemmer. Bij Bolsward heeft de weg een aansluiting op de A7 richting Den Helder/Amsterdam en Sneek/Groningen. De Randstad ligt op ongeveer 1 uur rijden. Het treinstation van Workum is gelegen aan de spoorlijn van Leeuwarden naar Stavoren.

Bent u benieuwd of u de stap naar dit pand kunt zetten?
Moet u uw oude woning of bedrijfspand nog verkopen? De makelaars van Makelaardij P.J. de Jong komen graag een keer langs om de actuele waarde in te schatten, zodat u direct weet of u de stap naar Sud 14 kunt zetten. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Makelaardij P.J. de Jong. Wij zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 338.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1790 Bouwjaar toelichting in de loop der tijd steeds uitgebreid en vernieuwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 274 m² Perceeloppervlakte 716 m² Oppervlakte kantoorruimte 35 m² Diversen Locatie toelichting Het pand is gelegen in het centrum van Workum en grenst aan de achterzijde aan een openbaar parkeerterrein. In een omtrek van 50 meter zijn diverse winkels en bedrijven gevestigd, waaronder een bouwmarkt en filialen van Action, Blokker en Kruidvat.

Workum is goed bereikbaar, via zowel bus als per trein. De provinciale weg 359 (N359) vormt een verbinding tussen de N31 ten zuiden van Leeuwarden via Bolsward met de A6 bij Lemmer. Bij Bolsward heeft de weg een aansluiting op de A7 richting Den Helder/Amsterdam en Sneek/Groningen. De Randstad ligt op ongeveer 1 uur rijden. Het treinstation van Workum is gelegen aan de spoorlijn van Leeuwarden naar Stavoren.
Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Verhard buitenterrein, Winkelruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
239 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
35 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
112 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Verhard buitenterrein
Verhardingstype
Klinkers
Percentage verhard
100%
Omheind
Ja
Afsluitbaar
Ja
Route van naar Sud 14, 8711 CV Workum

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.