Makelaardij P.J. de Jong

Sud 16
8711 CV Workum
Tel: 0515-542048
info@makelaardijpjdejong.nl
Thomashof Zuid, 8711 Workum Koopsom € 167.000,- v.o.n.
Thomashof Zuid in Workum 8711

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan open vaarwater, aan de rand van Workum wordt u de ruimte geboden om fijn te wonen!

In het uitbreidingsplan Thomashof Zuid is ruimte voor de bouw van 4 vrijstaande woningen.
Deze moderne wijk kenmerkt zich door haar ruime opzet met een gevarieerd aanbod aan woningen en royale waterpartijen in een overwegend groene, parkachtige, omgeving. Dit op slechts enkele minuten vanaf de authentieke sluis naar het IJsselmeer en op korte afstand vanaf het stadscentrum.

Situering:
Deze 4 royale kavels voor vrijstaande woningen liggen allemaal aan open water.
Aan de noordwestelijke zijde is vanaf de openbare weg toegang tot de percelen .
De waterpartij aan de zuidoostzijde van kavel 4 maakt onderdeel uit van kavel 4, het overige water rondom deze kavel valt buiten het te verkopen perceel

Kavelprijzen:
Kavel 1 – 167.000 VON => Verkocht!
Kavel 2 – 197.500 VON => Verkocht!
Kavel 3 – 171.500 VON => OPTIE
Kavel 4 – 259.000 VON => Verkocht!

Dwz inclusief
• Grondkosten
• Rente over de grondkosten tot datum genoemd in de notariële akte
• Notarishonorarium ten behoeve van akte van levering
• Verkoop kosten makelaar
• Project kosten
• Kadastrale kosten over de grond
• BTW ( momenteel 21% )

Indeling kavels en bijzonderheden:
Op elke kavel is een royaal bouwvlak aanwezig, waardoor het mogelijk is om met het ontwerp van uw woning de meest ideale positie op de kavel te kiezen en er zo voor te zorgen dat u zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de binnen- en buitenruimte op het perceel.

Belangrijke uitgangspunten beeldkwaliteitsplan:
Kavel 1 – de woning ligt in beeldzone “Wonen aan de Laan”
- Woning is meerzijdig gericht
- Materialen: steenachtig tot hoofdzakelijk steenachtig, midden tot donkere tonen, donkere pannen

Kavel 2 / 3 – de woningen liggen in beeldzone “Restgebieden”
- Woning vertoond samenhang met kavel 1 en 4
- Materialen: steenachtig tot hoofdzakelijk steenachtig, midden tot donkere tonen, donkere pannen

Kavel 4 - de woning ligt in beeldzone “Wonen langs de waterrand”
- Woningtype: één bouwlaag met kap
- Woning is gericht zowel op het water als op de woonstraat
- Materialen: steenachtig tot hoofdzakelijk steenachtig, midden tot donkere tonen, donkere pannen

Ontwerp en bouw:
De projectontwikkelaar Verdebouw BV is u vanzelfsprekend ook aanvullend van dienst bij het ontwerp en de verdere realisatie van deze woning.
Samen met de architect treedt met graag met u in overleg over de invulling van uw woonwensen op deze bijzondere locatie aan het water. Wij geven u graag een eerste suggestie voor een type vrijstaande woning uit het bestand van Verdebouw.

Eisen bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan:
De nieuw te bouwen vrijstaande woning dient uiteraard te voldoen aan de eisen zoals deze zijn verwoord in het bestemmingsplan.
Deze zijn op te vragen via ons kantoor.
Voor meer inhoudelijke informatie per kavel en de beschikbaarheid hiervan verwijzen wij u graag naar de nieuwbouw site van Funda. 

Workum:

Het Elfstedenstadje Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden: van Jopie Huisman tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. U kunt genieten van de prachtige schilderijen van de oudijzer- en lompenkoopman Jopie Huisman, maar er is ook museum waar u kennis maakt met de rijke historie van Workum. Een wandeling door het oude centrum is een attractie op zichzelf; de vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar. Maar ook de natuur rondom het stadje is zeker de moeite waard. U kunt prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken langs de Friese IJsselmeerkust of door de kleine dorpjes en gehuchtjes in de omgeving. De vaarverbinding "De Diepe Dolte", is de vaarverbinding tussen het IJsselmeer en de Friese Meren.
Workum ligt aan de provinciale weg N359 met goede verbindingen met plaatsen als Bolsward, Sneek en Leeuwarden maar ook de Randstad ligt op ongeveer 1 uur rijden.


Dit object wordt u via Makelaardij P.J. de Jong aangeboden op onze website, IGGE en op www.funda.nl.
Makelaardij P.J. de Jong staat niet in voor, en/of is betrokken bij informatie die afkomstig is van andere websites.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 167.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 1 m² Perceeloppervlakte 957 m² Inhoud 2 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR 107, CW-4 (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 290 m² (13.2 m bij 22.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnecollectoren Kadastrale gegevens Oppervlakte 957 m²